NIEUWS

TE HUUR ATELIER/STUDIO voor beeldend kunstenaars

In een zeer representatieve, nog te bouwen, bedrijfsruimte op het industrieterrein Meerheide in Eersel, wordt Studio/Atelier BK??? gerealiseerd.

De bedrijfsruimte biedt 10 studio’s/ateliers voor (door)startende (semi)professionele beeldend kunstenaars die behoefte hebben aan een eigen werkplek en openstaan voor samenwerking en zich te verbinden aan de vereniging.

Een ideaal gesitueerde locatie direct gelegen aan de afrit van de snelweg A67 met uitvalswegen richting Eindhoven, Valkenswaard, Eersel en België. Het pand zelf is gelegen in een doodlopende straat, weinig verkeer dus erg rustig, en  nabij wandelgelegenheid in het buitengebied.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd ca. maart 2021 (oplevering).

 

De studio’s/ateliers hebben een gemiddelde oppervlakte van ca. 20 m2. De bedrijfsruimte is voorzien van grote raampartijen aan de voorzijde, een sectionaal deur, een grote lichtstraat en een kantoorunit.

PRIJS

De kale huur (indicatie) bedraagt per unit ca. €190,00 excl. g/w/l + BTW per maand voor de duur van minimaal 3 jaar.

De prijs wordt mede bepaald door de inrichting. Het voorstel is om in ieder geval een kantoorunit te voorzien, zodat er ruimte is om met klanten samen te zitten.

Voor wie?

De studio’s/ateliers zijn bedoeld voor (door)startende (semi)professionele beeldend kunstenaars die op behoefte hebben aan een eigen werkplek.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met initiatiefneemster: Esther Hoskens, beeldend kunstenaar/keramist:

06-23609648 of per mail: info@estherhoskens.nl

De vereniging en de studio’s/ateliers BK??? kunnen alleen gerealiseerd worden wanneer er 10 leden zijn die een ruimte willen huren.

Reageren? Wees snel

De start van de nieuwbouw gaat eerdaags van start. Degenen die interesse hebben om een atelier/studio te willen huren, kunnen nu nog inspraak hebben over de inrichting een aansluitpunten voor elektra, water e.d.